фирмен интернет сайт

Изработване на фирмен интернет сайт

Качеството на Вашето представяне пред света е наш приоритет - изработка на динамичен сайт с оригинален уеб дизайн, навигация в Google и социалните медии.

Предлагате индустриални стоки, търговски дейности, услуги или собствени арт произведения, уникални бижута, приложни занаяти (килими, фолклорни ръкоделия, ковано желязо и мед)? Значи можем да ви бъдем полезни!

Нашите знания и умения ще допринесат за Вашия успех, като дадем гласност и лице на Вашата дейност в безкрайното интернет пространство, с издържан във ваш стил професионално изработен уеб сайт.


сайт като рекламен инструмент

Уеб сайтовете като рекламен инструмент

Всяко едно нещо, което бива създадено е подчинено на дадена цел. Целта на един комерсиален сайт е да продава някакъв продукт или услуга, затова крайният резултат на неговото създаване трябва да бъде удовлетворителен и да изпълнява това за което е създаден, а именно да продава. За да може да се създаде един такъв сайт, за да е наясно един уеб дизайн специалист с какво трябва да се съобрази и на какво да обърне внимание, да разгледа сайта от няколко гледни точки. За да се направи всичко това може да представим един сайт като рекламен инструмент или атрибут на фирмения стил.


сайт като атрибут на фирмения стил

Уеб сайтът като атрибут на фирмения стил

Нека да започнем първо с едно определение на това какво е фирмен стил и до колко има развитие той в нашата страна. Казано най-общо и най-кратко, това е лицето на компанията и всички атрибути, с които тя си служи, за да се разграничи от конкуренцията и от останалите фирми в областта, в която тя работи.


Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Определяне на Фирмен Стил

Има няколко елемента, които определят и влизат в названието фирмен стил:

Първо това е логото на една фирма - хубаво е логото на компанията да е свързано с нейното име или продукта, който предлага, за да бъде лесно възприемано и разпознаваемо от хората. Това включва още слогана (който трябва да отговаря на същите характеристики като логото).

Цветовата гама и разположението на всички елементи са фирмения стил. Всички тези компоненти освен в сайта, стоят и на всички останали рекламни пособия свързани с фирмата, като визитки, флаери, брошури, билбордове, телевизионни реклами, плакати и бланки.

Ние се съобразяваме с утвърдените фирмени аксесоари, които изразяват и представляват елементите на вашия фирмен стил, да присъстват и да съответстват на изгледа на сайта. Така нашите уеб дизайнери изграждат точно вашето, а не нашето „лице“, дори когато „почеркът“ - елегантността и ефектите, да намекват за фината ни намеса. Винаги следим вашата гама цветове, вашето лого и слоган да са поставени на видно място, за да може посетителят в сайта да се ориентира в една позната вече обстановка. Ако не сте имали лого, ние с ваша помощ ще ви създадем – отговарящо на дейността, темперамента и целите ви. Но когато уеб дизайнерът започне изграждането на съответния сайт, той ще се съобрази до голяма степен с фирмения стил, който компанията ви вече е изградила.

Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!