Изработка уеб сайт за хотел

Изработка на динамичен уеб сайт за хотел

Вашият хотел непременно ще достигне пълния си капацитет с един професионално изграден уеб сайт, насочен към международния туристически поток. Хората по света желаят да пътуват и опознават непознати страни, а някои едва откриват България сега. Ние само ще улесним достъпа им до вашия хотел. А редовната оптимизация, поддръжка или ре-дизайн на интернет страницата на Вашия хотел, са гаранция за успешен сезон.


Собственият хотелски сайт

Собственият хотелски сайт е не само една великолепна презентация

Това е една динамична реклама на вашия бизнес много по-евтина от традиционната. Чрез интерактивен сайт от Viva-webdesign ще получите на достъпна цена широка разгласа и достъп в необятното интернет пространство. Сами ще почувствате въздействието й, тъй като възвръща инвестициите си още през първите месеци на своето съществуване.

За всеки стартиращ бизнес в областта на туризма и туристическите услуги е от първостепенно значение изграждането на собствен уеб сайт, присъствие в социални мрежи, фейсбук и туристически портали. Предлагаме ви едно нискобюджетно решение за собствен индивидуален сайт, с който да презентирате своя хотел, къща за гости или просто туристическа атракция. Професионално изграден уеб сайт с админ-система за редакция от самите собственици или техния персонал, с оригинален сорс и релевантен текст ще улесни многократно работата ви.


хотел или туристически сайт

За хотели се изисква да се създаде характерен уеб дизайн

Спецификата се дължи на това, че самият сайт е тип презентация, но и имиджов фактор в рекламата на един хотел. Вашата визия за бизнеса е нужно да бъде „прихваната“ от нашите дизайнери, те ще се ръководят от това как вие си представяте цветовата гама, разположение на логото на хотела, слогана и т.н. Добре да включите фирмените ви цветове, които вече използвате във вашите стандартни рекламни материали - визитки, брошури, дипляни и т.н., и са познати на клиентите ви.

Добре изработеният уеб сайт за хотел или туристическа къща за нощувки не само представя предлаганите от вас услуги, а и привлича нови клиенти, откъдето дори не сте очаквали. Чрез вашия уеб сайт вие подавате детайлна информация, която за клиента означава внимание и прозрачност на услугите, предлагани в туристическия бранш.

Един сайт за хотел има лесна и интуитивна админ система, която ще позволи да се поддръжат функционални вътрешни страници, с актуална информация за предлаганите туристически услуги, цени и информация. Админ-системата е уеб базирана и имате достъп до нея 24 часа от денонощието. Така не се налага да чакате нас, като специализирана фирма за поддръжка на сайтове, да актуализираме ежедневно включената информация в уеб сайта.

Уеб сайтът ви дава възможност да поддържате контакт със своите посетители - да подават онлайн резервация, както и да изразяват мнение или коментари онлайн. Направата на модерен интерактивен сайт е нова възможност за всички собствениците на хотели, къщи за гости, вили, както и други туристически обекти да имат свой собствен уеб сайт на изключително достъпна цена.Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Успешна навигация в интернет

Сайт за трансфери в туризма?

Тук е подходящо да споделим собствения си опит, че освен хотелиерите, особено важно е да имат собствен сайт и превозвачите. Независимо трансферни компании или автомобилен транспорт към самия хотел, но за туристите е особено важно да стигнат лесно, бързо и удобно от летищата до мястото на резервация. Туристическият поток се увеличи многократно, а когато чужденец стъпи на българска земя, той ще очаква най-доброто обслужване от самото летище.

Фирмите за трансфери и рент-а-кар вече е необходимо да предлагат резервации още преди чуждестранният турист да е кацнал на място. Не всеки чужденец е във възторг от възможността да се тъпче с куп куфари в автобусния транспорт. Нито да бъде стресиран от цените на таксиметровите услуги на некоректни превозвачи. Един професионално изработен сайт за туристически трансфери и предварителни резервации, ще позволи пътуването да се планува – за колко човека, за колко време и в какви дестинации, с какъв тип автомобил, със или без личен шофьор, ще може да разполага човекът по време на почивката си в България.


Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!