мултиезичен уеб сайт

Изграждане на мултиезичен уеб сайт

Изработването на интернет сайт за международното виртуално пространство, с цел разширяване на онлайн бизнес, ни задължава да добавим поне няколко езикови речници. Тази възможност събаря езиковите бариери и привлича много повече потенциални клиенти, туристи, читатели и кореспонденти към вашия интернет сайт.

Нашите услуги ще ви помогнат да достигнете до максималния си потенциал!


поддръжка на уебсайт

Мултиезична поддръжка на уебсайт е често задавано задание

Много често хората нямат амбицията да имат международен сайт. Някои клиенти работят само в България и мислят, че мултиезичната поддръжка не им е необходима. Но това е много грешно разбиране, защото у нас има вече много чужденци, които живеят (или ще живеят) постоянно тук и търсят точно техните продукти и услуги. А интернет пространството е отворено за търсачките, кирилицата е приета като европейска писменост и много повече хора имат достъп до кирилските сайтове, вкл. български, стига да са разбираеми и за тях.

С една дума – сайтът ви е достъпен и за множество чуждестранни потребители, дори да смятате, че ви върши работа само в националната мрежа. А това е голям плюс за популярността на вашия профил, бизнес, услуга. И не на последно място – вашият сайт е част от представянето и на България и на българите пред света, а това никак не е маловажно.

Също така, сайт, който има поне един чужд език, освен основния си, се оптимизира по-добре в Гугъл, защото всяка една статия и бутон си имат отделни полета за оптимизация. Така че, колкото езика имате в сайта си, толкова повече възможности за посещения ще имате. А дали всичко в сайта ви трябва да се превежда на въведените езици? Разбира се, да. Това е необходимо заради асоциирането на съдържанието на всички езици. И е особено необходимо за сайтове в туристическия и международния бизнес, например.


Създаване на чуждоезикови версии

Създаване на чуждоезикови версии на сайтове

Разбирането и владеенето на чужд език всеоще не е достатъчно, за да се правят професионални преводи на текстовете в даден сайт. Когато излизате на световния пазар, често съвсем дребни наглед детайли в терминологията и използването на определени думи може да отблъсне вашите потенциални контрагенти и клиенти или най-малко ще породи съмнения в компетентността ви. Ние не можем да допуснем това. За създаването на чуждоезикови версии разчитаме на компетентни и доверени преводачи, разполагащи с необходимите знания в различни области на бизнеса и технологиите. Нашата задача е да ви помогнем в професионално, точно и позитивно представяне пред света.

Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Мултиезикова SEO оптимизация на уебсайт

Мултиезикова SEO оптимизация

Мултиезиковата SEO оптимизация е процесът на преправяне на сайта ви така, че да се показва в списъците на търсене на различни езици в различни държави. Колкото по-високо в списъка с резултатите, толкова повече трафик ще се генерира. Теоретично, колкото повече кликания имате, толкова повече импресии ще имате, но само, ако сайтът съвпада с целевата аудитория. Например, Pay-per-click (PPC) е интернет рекламна система, където рекламодателя плаща единствено за пътите, в които човек е кликнал на рекламата. За да се появи тя където трябва, имате нужда от подходящите ключови думи. Но това, че се показва, не е достатъчно. Ако имате посетител, който не се интересува от страницата ви или пък тя е трудна за навигация, той напуска сайта, а вие плащате за това. Противно на очакванията, болшинството Интернет потребители не са англо-говорящи, така че целейки се да ги привлечете, може да ви донесе загуби.


Необходимимост от мултиезикова SEO оптимизация

Какво още е нужно за мултиезична SEO оптимизация?

Това е много по-сложен процес отколкото стандартната оптимизация и изисква да се вземат предвид езика и културните разлики между народите. За да успеем да го направим правилно, трябва да имаме предвид всякакви търсачки. Общо взето, Google доминира, но все още не навсякъде. Трябва наистина да знаем какво правим, за да постигнем очакваните резултати. Жизненоважно е да разбираме какво търсят хората и какви ключови думи използват на дадения език. Не може просто да преведем сайта и да очакваме да проработи във ваша полза. Може да се допуснат неточности при буквалния превод, трябва да имаме предвид и евентуалната грешка да се ползват разговорни изрази за определени неща. Необходим е точен, но не буквален, а смислов превод.Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!