Изработване на сайт за онлайн магазин

Изработване на сайт за онлайн магазин

Напоследък никнат като гъби стартиращи или вече развити стокови онлайн пазари в интернет пространството. Онлайн магазините в момента са хит заради удобството да пазаруваш, без да излизаш от уюта на дома. Изглежда, че тази тенденция ще се задържи още много дълго време, защото интернет технологиите са първа стъпка в бъдещето. Вече съществуват онлайн магазини за какво ли не и броят им е стотици хиляди по цял свят. За осигуряване на лесен достъп на вашия електронен магазин до потенциални клиенти, ви е нужен най-напред професионалист в уеб маркетинга и хипер функционален дизайн на вашия сайт. Попаднали сте на подходящия екип, Viva-webdesign е готов да ви помогне в една нова за българските потребители и още недостатъчно разработена сфера за българските търговци.


ефективно продукти в уеб пространството

Искате да предлагате и продавате ефективно продукти в уеб пространството?

Може би си спомняте, че до неотдавна, ако искаш да пазаруваш дадена стока онлайн, трябваше само да напишеш ключовата дума в търсачката и се показваха едва няколко магазина. Днес ситуацията е променена. Броят на онлайн магазините нараства с всеки изминал ден и става все по-трудно за търговците да привлекат вниманието на повече клиенти. Това се дължи на факта, че при писане на ключови думи в търсачките, резултатите, които се показват са невероятно много. Съответно потребителите нямат нито времето, нито желанието да разглеждат всички страници с резултати, за да открият това, което търсят. Обикновено се спират само на първите няколко страници и посещават онлайн магазините, които са на по-предните позиции. Решението на този проблем се нарича “SEO оптимизиране на онлайн магазин”.


Seo оптимизацията онлайн магазин

Seo оптимизацията се изразява в изработването на някои модули

Модули, които се грижат автоматично да извличат всички ключови думи от текстовете, които сте въвели за категории, производители и продукти. С помощта на тези модули всяка страница на онлайн магазина ви бива персонализирана чрез ключови думи. Автоматично се променят и имената на всички URL адреси в магазина ви, като всички имат различни заглавия, за да бъде уникално съдържанието, както го изисква гигантът Google.

Абонамент за редовна актуализация и SЕО оптимизацията на всеки онлайн магазин е полезна опция за своя собственик, защото ще подобри значително позиционирането на онлайн бизнеса ви в търсачките и ще увеличи значително притока от потребители към вашия електронен магазин.Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

е-маркетинг

Какво е е-маркетинг?

Интернет маркетингът, известен също още като уеб маркетинг, онлайн маркетинг, дигитален маркетинг или е-маркетинг, може да се дефинира като “промотиране и продажба на марки, продукти или услуги по интернет”. Достигането до потребителите и създаването на марка е съществена част от постигането на успешен бизнес.

Интернет маркетингът е стратегия, която помага за изграждане на популярност на компанията и отлично средство за генериране на продажби, посредством различни инструменти и решения. Съществуват много начини да се потопите в дълбините на онлайн маркетинга и множество различни посоки, в които да поемете, след като се гмурнете.

Маркетингът не бива да е основен разход, а инвестиция във вашия бизнес. Условие за това е изготвянето на успешна маркетингова стратегия, включваща прецизното идентифициране на целите и задачите на компанията по отношение на пазарната й изява, както и най-ефективният начин за постигането им. Определянето на целевата аудитория (таргет група) и изпращането на правилното послание към нея е ключов момент в стратегията. Създаването на висококачествено съдържание на сайта ще привлече и висококачествени потребители.

Изграждането и поддържането на уеб сайт е важна стъпка към целта. За да бъде един сайт успешен, той трябва да има атрактивен дизайн, лесна навигация, съдържание, лесно за споделяне. Важен критерий е и добрата оптимизация и достъп през всякакви мобилни устройства. Възлов момент в онлайн маркетинга е генерирането на трафик. Съществуват различни похвати за това – поддържане на блогове, видео, популяризиране чрез социални мрежи, PPC (pay per click) кампании, добра оптимизация и др., които да заинтригуват аудиторията.

SEO оптимизацията на вашия електронен магазин трябва да е толкова качествена, че потребителите да ви открият в правилното време и място, както и да го направят максимално бързо и лесно. Ето защо правилният подбор на ключовите думи, аналитичният подход, релевантното съдържание са от изключително значение при привличането на активните потребители към страницата ви.

Ние, от Viva-webdesign, знаем всичко необходимо, за да бъде функционален вашият е-магазин. А с дългосрочно сътрудничество и разумни цени, под формата на абонамент за поддръжка, ще внесем допълнителни ползи, като постоянно осъвременяваме вашия уебсайт според промените в логаритмите на търсачките в интернет.


Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!