изработката на сайт

Малко повече за изработката на сайт

Интернет е световна, динамична и специфична медия. Така че дизайнът на един уеб сайт, задължително трябва да е съобразен с изискванията и спецификите на мрежата. В глобалния интернет информационният поток е в постоянно движение, разширение и развитие. Вече е немислимо да изоставаш от ежедневния многонационален трафик, а това изисква цялото внимание и професионализъм на хората, които изработват фирмени уеб сайтове за глобалната мрежа. Понякога промените се развиват буквално с часове, а ние непрекъснато трябва да сме в течение с последните тенденции и насоки.


Качествена изработка

Екипът на Viva-webdesign следва упорито своята цел

С всеки следващ проект да придаваме допълнителна стойност на нашите разработки, като постоянно усъвършенстваме знанията и работата си в полза на клиента.  Това е благородна цел за млад, амбициозен и безупречен екип. И затова се умножават изпълнените през годините проекти, които с периодични SEO оптимизации работят безупречно за  своите собственици. Доверието на нашите клиенти няма да бъде предадено. От нас ще получат само най-доброто решение и уникални проекти.


Адаптиран дизайн за мобилни устройства

Все по-бързо нахлуват в ежедневието и бизнеса на хората високите технологии.

А това означава и уеб дизайн, адаптиран за мобилни устройства, гъвкав и динамичен. В онлайн търговията динамиката изисква лесно управление на съдържанието, а достъпни електронни каталози за фирми и услуги трябва да са под ръка на всеки човек. Уеб форумите се превърнаха в удобно средство за комуникация. Бизнесът сякаш не съществува, ако го няма представен в интернет, който завладя и преобрази традиционната реклама.


Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

динамичен сайт с административен  панел

Екипът на Viva-webdesign се стреми да дава на клиентите си възможности

Възможност е да ръководите своя динамичен сайт от мобилни устройства, таблети, лаптопи. И трябва да знаете, че уеб дизайнът на един представителен корпоративен продуктов сайт се различава значително от този на онлайн магазин. А за услугите за граждани подготвяме и нова система, която да превърне електронният каталог на фирми и услуги в профилирани платформи, където с един клик ще се свързвате с необходимите ви професионалисти във всяка област от вашия или най-близкия град.


конкурентни цени

Както всяка услуга и нашата се заплаща

Няма да си правим евтин PR с трика „най-ниски цени“. Но бъдете сигурни, че ще ви предложим достъпни и разумни цени за висококачествен сайт, който да ви служи дълго време, точно според изискванията ви. Понякога не успяваме да ви обясним колко време, творческа мисъл и дисциплина се изисква от екипа ни, за да бъдем перфектни, да завършим в срок и вие да останете доволни. Но индивидуалният проект е като живописното платно на художник – наслагваш цветове, щрихи, елементи, авторски текст, всичко подчинено и на технологичните изисквания на интернет пространството, и мрежовите търсачки.

за контакти Обадете ни се за разумна цена 0898 607 846


Оптимизация на сайт

Ще поясним някои термини на нормален език за нашите клиенти:

Търсачките като Google, Bing и други са роботизирани системи, които сред милионите гигабайти информация, трябва да открият при поискване всички сайтове в търсената сфера. И повярвайте, колкото по-добре е конструиран уеб дизайна на вашия сайт, колкото по-активен е трафикът към него – толкова на по-предни позиции в търсачката ще излезе домейнът ви.

А какво е домейн? Идва от английски и означава област, владение, виртуална част от интернет пространството. Регистрацията на EU домейни е възможна само в държави от Европейския съюз. Регистрация на домейни на кирилица от типа 'домейн.com', се поддържа в областите com, net, org, eu, онлайн, сайт, cc, name, shopping, tv.

Уеб хостингът (от английски: web hosting - буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически и юридически лица, институции и организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на един или няколко компютъра (сървъри), които имат директен и висококачествен достъп към Интернет.

Уеб дизайнът е аранжиране елементите на един сайт – хипертекст (линкове), компютърна графика, компютърна анимация, звук, по определен начин за представяне на сайта след това от уеб браузър, най-често по визуален път. Уеб дизайнът включва изработване на една или повече уеб страници, които се организират чрез набор от вътрешни препратки (хипер връзки). Това,което не е широко известно е, че първоначално протоколът за изработване на уеб страници е създаден от CERN. Да, да, не сте сбъркали – оня същия ЦЕРН. Европейската организация за ядрени изследвания използвала протокола като вътрешна система за каталогизиране и свързване на отделени един от друг текстове на сървърите си. Първият създаден уеб сайт се е намирал на адрес info.cern.ch

Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!

Какво представлява уеб дизайнът

Какво представлява уеб дизайнът?

Чисто технически уеб дизайнът може да се определи като писане на хипертекст, т.е. текст с интерактивни препратки било то към други части на текст или към друг текстов документ. Като краен продукт от уеб дизайна се получават HTML страници, картинки в различни формати (най-често jpeg, png), анимации (най-често gif или flash) и т.н. Отделните компоненти получени при уеб дизайна на една страница или на цял уеб сайт се разпределят във файлове, които от своя страна се разпределят в директории. Обикновено една уеб страница е един файл (картинките и другите графични и аудио обекти са отделни файлове въпреки че всичко се визуализира като едно цяло), но това не е задължително особено когато се използват скриптове изпълнявани на сървъра. В този случай един скрипт може да генерира десетки страници, както и десетки скриптове могат да генерират само една страница.

Процесът на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи, форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез HTML код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Техническата част допълнително включва и разработване на клиент-базиран код, който най-често се използва за да подобряване на разглеждането на даден сайт и се реализира най-често чрез JavaScript или VBScript. Пример за такъв клиент-базиран код изпълняван от браузъра на даден посетител е например придвижването на мишката върху елементи от менюто които са картинки, като при преминавате през даден графичен елемент той се сменя с друг за да се илюстрира това че мишката е преминала през този елемент от менюто.

Важно е да се разбира разликата между уеб дизайн и уеб разработване, като второто освен уеб дизайн обикновено включва и изпълними програми или скриптове, които се изпълняват отдалечено на сървър, а техният резултат се визуализира посредством уеб страници.

Няма да затрудняваме гостите на Viva webdesign с повече терминология, тя касае нас, уеб дизайнерите. Но тъй като клиентите ни се затрудняват с употребявания професионален език, поставихме тук тези кратки, разбираеми, пояснителни бележки. Клиентите не са длъжни да знаят тънкостите и терминологията, тъй като те са потребители на готов продукт. А нашата задача е да го направим колкото качествен и отговарящ на световните стандарти, толкова бърз и лесен за обслужване от самия потребител.

В галерията на нашия сайт ще може да разгледате някои наши завършени дизайнерски разработки. Казваме някои, защото не е възможно да ви покажем всичките, те са вече твърде много. Но се надяваме, че ще бъдете достатъчно заинтригувани, за да ни изберете за изпълнители на вашето задание. За да се ориентирате към какво точно да се насочите според нуждите ви вижте и менюто с реализирани проекти.

За ваше улеснение сме оформили групи от най-често търсени разновидности на сайт. Ако се стремите към глобалния свят, ние ще изработим „Мултиезичен сайт“. Ако още развивате бизнеса си и имате нужда от сериозно и  професионално представяне, насочете се към менюто „Фирмен сайт“. За специалистите по недвижими имоти ще привлечем чуждестранни клиенти чрез „Сайт за имоти“. А бумът в туризма у нас изисква всеки уважаващ себе си хотел да е достъпен за онлайн резервации от всяко кътче на света. За тази цел „Сайт за хотел“ е подходяща визитка и бърза връзка за резервиране на туристически трансфери, ваканции, екскурзии, спа-релакс.

Онлайн Магазин

Продавайте онлайн

Все повече в страната се разгъват онлайн продажбите. При това у нас този вид бизнес е още в началната си фаза. А такава динамична среда, с бърза смяна на артикули, цени, промоции, колекции и т.н. изисква задължително качествен и професионално изграден „Електронен магазин“. Ако просто желаете да имате свое собствено място във виртуалното пространство, не е никаква пречка да създадем за вас индивидуален проект за сайт по ваше желание, като с целия си опит и професионализъм ще ви помогнем да се представите пълноценно.