Реклама в Google

Изграждане на реклама в Google

Качествените клиенти се привличат с правилното промотиране на предлагания продукт, в точния момент и таргет група. Нямате съмнения, че интернет е един от начините за това, достъпен чрез световния лидер в онлайн рекламата – корпорацията Google. Ние си служим с всички възможни маркетингови тактики и идеи, за да изградим у аудиторията желание за покупка, успешно да промотираме вашия бранд и да генерираме повече посещения на вашия уеб сайт. А това неминуемо води до повече клиенти и успешен бизнес чрез дизайнерска изработка на website на разумни цени. Планираме вашата рекламна кампания, като обръщаме внимание и на най-малкия детайл, за да постигнем максимални резултати за най-кратък период.


Как  работят рекламите в Google

Как рекламите в Google осигуряват резултати

Рекламите в гугъл се заплащат, при създаване и регистрация на вашата реклама ще трябва да зададете и бюджет, да обясните къде точно искате да се показва. Последното може да се прецизира и впоследствие.

  1. Създаваме рекламата – авторски текст, който съобщава на потребителите какво предлагате. В този текст ще има няколко ключови думи за търсене, които да я извеждат в резултатите на търсачката Google. И накрая – задава се дневен бюджет. С това рекламата е готова за показване.
  2. Хората виждат рекламата ви в Google – ако думите, които хората въвеждат в търсачката, съответстват на ключовите ви думи, рекламата можеда се покаже над или до резултатите от търсенето.
  3. Достигане до повече клиенти – неограничен брой хора ще кликват върху рекламата ви и ще преминават към уебсайта ви, а може да ви се обадят директно. Най-хубавото е, че вие плащате на гугъл само, когато това се случи.

Google Резултати

Милиони фирми разчитат на Google, за да намерят клиенти или бизнес партньори

Гугъл ще свърши чудесна работа вместо вас, независимо дали искате да доведете нови посетители на уебсайта си, да увеличите онлайн продажбите, да накарате телефоните да зазвънят или убедително да накарате клиентите да се връщат за още. Това е неангажиращ, но ефективен професионален маркетинг и PR за вашата дейност, производство, онлайн магазин, услуги и други.


Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Нови клиенти

Нови клиенти

Може да достигнете до нови клиенти на подходящи уебсайтове навсякъде в мрежата. Чрез разнообразни опции можете да насочвате по вида на уебсайта, типа аудитория или чрез ремаркетинг, когато и където има полза от това.


Google отчети

Ще имате на разположение точна отчетност

Google ви показва колко хора са забелязали рекламата ви, какъв процент от тях са кликнали, за да посетят уебсайта ви или са позвънили на телефона ви. С помощта на инструменти за проследяване, може да получите броя действителни продажби, които генерира сайтът ви като пряко следствие на тази реклама. Статистиката и месечното обобщение с основните и най-значими данни и стойности спестяват време.


Оптимизация на рекламите

Допустима е оптимизация на рекламите

Както и пробването на нови ключови думи за търсене, временно поставяне на пауза и ново стартиране на рекламата, когато пожелаете. Препоръчително е да насочвате рекламите си към клиенти в определени държави, региони или градове, на достъпен радиус от вашия офис, склад или магазин. Чрез реклама в Google достигате до точните хора, в точния момент, на точното място.

Трудът по поместването на реклами ще бъде в пъти по-ефективен, ако текстът на Вашите обяви е придружен от линк към съществуващ интернет сайт или фейсбук страница.

В този случай сте попаднали на точното място – сайтът на Viva-webdesign. Фирмата ни е позиционирана в Благоевград, но няма териториални ограничения за клиенти от цялата страна и Европейския съюз. Цените за изработка на интернет сайт са достатъчно ниски и изработка на интернет сайт вече може да си позволи и всяка дори малка стартираща фирма. Но ефектът ще е осезаем и бърз, ако приемете подкрепата ни в едно дългосрочно сътрудничество.

Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!

Сайт изработка

Сайтът е лицето на всяка личност, компания, институция, медия в разширяващата се виртуална реалност.

В него умелият дизайнер ще вплете личността, идеите, стремежите ви, но и уменията, професионализма и нивото на вашия бизнес с езика на компютрите и изразните средства на визуализацията. Професионално изработен уеб дизайн, с функционален код и релевантен авторски текст могат да ви представят успешно в информационния ХХI век.