Безплатен Уебсите

За институции, неправителствени организации с идеална цел, граждански сдружения, пациентски организации, училищни настоятелства, центрове за превенция на насилието, защита от войната по пътищата, телефони на доверието и др., заети с решаване проблемите на българските деца

Ние, от Viva Webdesign Благоевград не можем да стоим безучастно, когато демографският срив и престъпленията срещу деца, домашното насилие, ранното отпадане от училище и бавното маргинализиране на населението заплашват да заличат българската народност. С желание да помогнем според силите, знанията и уменията си, ние Ви подаряваме

Безплатен, професионално разработен уеб сайт


Индивидуален уеб дизайн

С индивидуален уеб дизайн

С индивидуален уеб дизайн, напълно съответстващ на Вашата дейност, с релевантно съдържание, съставено от нашите автори, качествено оптимизиран според изискванията на търсачките за добро класиране, със съответстващи ключови думи, за широк обхват и лесен достъп до социалните медии и общественото мнение. Уеб форумите се превърнаха в удобно и бързо средство за комуникация. Малолетните и непълнолетни, нуждаещи се от помощ, най-често имат достъп до интернет и могат да потърсят помощ точно чрез такъв сайт.


Адаптивен дизайн

Адаптивен дизайн на сайта

Бизнесът сякаш не съществува, ако го няма представен в интернет, е-маркетингът завладя и преобрази традиционната търговия. Но за социалните дейности, свързани с превенция на детската престъпност, с насилието над деца, бедността, неадекватната здравна помощ, безсмислено погубен млад живот, няма достатъчно възможности за разгласа. И това се отнася не само до децата, а също и за подложени на насилие жени, мъже, възрастни и самотни хора.

Вашите сайтове, често са статични, с остарял дизайн и непривлекателни за младите, пълни със суха статистика. Ние предлагаме да помогнем с адаптивен дизайн за всяко мобилно устройство, модерна визия, лекота в администрирането, лесен за комуникация достъп. Нека сайтът Ви да звучи като добронамерен призив, да изглежда като топло убежище, където някой чака да те прегърне и успокои, без да те съди. Само така смелостта да споделят болката, страха, унижението, престъплението ще дойде навреме и намясто за пострадалите, за да поискат помощ.


Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

team work

Екипът на Viva-Webdesign следва упорито своята цел

С всеки следващ проект да придаваме допълнителна стойност на нашите разработки, като постоянно усъвършенстваме знанията и работата си в полза на нашите партньори. Това е благородна цел за млад, амбициозен и безупречен екип. И затова се умножават изпълнените през годините проекти, които с периодични SEO оптимизации работят безотказно  за  своите собственици. От нас клиентите ни получават само най-доброто решение и уникални проекти.


снимка на наследство

Уважаеми Пазители на българските деца,

Viva Webdesign Ви моли единствено в замяна на своето дарение да бъдете сериозни в ангажиментите си, активни в работата си. И може би, ако бизнесмени, спонсори и външни организации се нуждаят от професионално разработен мултиезичен уеб сайт за своята дейност в България, ЕС, Англия и др. страни по света, да ни препоръчате, ако сме Ви били полезни.

Само единни и подкрепящи се можем да преодоляваме проблемите и трудностите в новия свят!

Нека работим заедно за едно по-добро бъдеще за хората!

Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!