Актуализация на сайтове

Абонаментна поддръжка и актуализация на сайтове

Допускането и за миг на неактуална информация във вашия сайт е сериозен проблем. Интернет е динамично променяща се информационна среда и най-големият коз на един сайт е актуалността на информацията в него. Веднъж изработен от уебдизайнерите, е необходимо постоянно наблюдение на релевантността на текстовото съдържание и периодичната му актуализация според алгоритмите на търсачките.

На Viva-webdesign можете да разчитате за постоянна (абонаментна) поддръжка и актуализация на вашия сайт, за което от вас ще се изисква само да ни изпращате най-новата и актуална информация за промени във вашия бизнес или продуктова листа по имейл. Това се отнася за обяснителен текст, снимки, видео за най-новото при вас. Скоростно те ще бъдат поставени и ще се появят във вашия сайт.


Ре-дизайн на съществуващи сайтове

Ре-дизайн и доразвиване на съществуващи сайтове

Ако вече имате сайт, но той не е актуален или вече не е това, от което се нуждаете, екипът на Viva-webdesign отново ще ви бъде под ръка. Ще направим ре-дизайн на вашия сайт, като запазим всичко, което може да бъде запазено от стария сайт, и ще добавим нови елементи, актуална информация, функционални кодове, с което ще ви спестим повторно плащане за изработка на напълно нов сайт.


Дългосрочното партньорство

Дългосрочното партньорство с нашите клиенти е един от нашите приоритети

Ре-дизайнът, модернизацията и постоянното наблюдение върху работата на вашия сайт от нас, като ваши уебдизайнери и навигатори в интернет пространството е голяма подкрепа за вашия бизнес или предлагани услуги. Опитайте и сами ще се убедите, че ви предлагаме компетентна, професионална услуга на много високо ниво. Ние знаем как да издигнем в търсачките вашата представителна уебстраница, което да ви позволи по-висок рейтинг и по-широк достъп до клиенти и контрагенти.


Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Уеб сайтовете като рекламен инструмент

Уеб сайтовете като рекламен инструмент

Ние разполагаме със специализирани средства за анализ, с които да следим и анализираме прецизно настоящото състояние и шансовете на вашия сайт да заеме водещи позиции в търсещите машини. На тази основа ще създаваме за вас подходящите промени в текстовете или структурата на вашия сайт, така че той винаги да бъде актуален и успешно класиран от търсещите машини на челни позиции. Ние следим новостите в изискванията и промяната на алгоритмите в Goggle, така че да сме постоянно в готовност да ги въведем веднага в уебсайтовете на нашите клиенти.


Поправка на сайт

Няма нищо по-безсмислено от неактуален сайт

Сигурно ви се е случвало да посетите сайт, който очевидно не е „пипан“ от месеци или дори от години. Може би ви се е случвало и да видите в някой сайт цена, а след като се обадите в дадената фирма, да ви уведомят, че тази цена в действителност отдавна не е същата. Ние не можем да позволим това за нашите клиенти.

Ако си позволите подобно нещо, само за миг, ще предизвикате незабавна загуба на доверие във вашата фирма. От нашия опит знаем, че посетителите инстинктивно пренасят качествата на сайта върху собствениците му. Затова твърдим, че това е лицето на вашия бизнес в необятната интернет среда. Ако сайтът ви изглежда запуснат, а информацията вътре е неточна и неактуална, не си правете труда да убеждавате клиентите си, че вашият бизнес всъщност е в подем или е във върхова форма. Просто никой няма да ви повярва…

Един абонамент при нас няма да позволи това. Още повече, че ако сами сме изработили вашия сайт, това ще бъде оценка за качеството и на нашата работа. Ако вашият сайт съдържа неактуална информация и вашите контрагенти са разбрали, че не могат да му вярват, как ще повярват на е-мейлите, офертите и факсовете, които им пращате? А да оставим сайта ви без редовна поддръжка, за нас ще означава, че нахалост сте ни платили за първоначалното му изграждане, това е негативна препоръка за нас.


Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!