Благоевград ViVa WebDesign

За Нас

В Благоевград ViVa WebDesign е познато от години име. Нашият издържан почерк при  изработка на интернет сайтове се отличава сред множеството самодейни и механично изготвени лични или фирмени сайтове. Защото на първо място ние мислим за вас, за вашия бизнес, за конкретните нужди, за решаването на проблеми. Заедно с вас търсим най-краткия път за вашите успехи в безкрайното интернет пространство. Затова нашият проект за Вашия бизнес винаги ще изпъква сред конкурентните и ще помогне да се отличите в електронната търговия, в представянето Ви в интернет пространството, в привличането на нови клиенти от неограничен кръг посетители от света.

Наш принцип е да се придържаме към челните тенденции в графиката и дизайна, да прилагаме новостите със стил и високо качество.


изработване на уеб сайт в Благоевград

Предлагаме ви:

При нас може да поръчате изработване на уеб сайт за промоции, корпоративна идентичност, контекстна реклама на вашата дейност! Ако сте решили да развивате своя собствена интернет страница, но не знаете как да я изградите – тогава е време да се обърнете към нас, професионалистите с опит, новаторски идеи и стил.

  1. Мултиезичен сайт - глобалният свят изисква езиково многообразие;
  2. Фирмен сайт – стилна и издържана визитка на вашия бизнес в глобалната мрежа;
  3. Сайт за недвижими имоти – свободен пазар на имоти в интернет за клиенти от цял свят;
  4. Сайт за хотели – туристическият бизнес в световен мащаб се разраства лавинообразно;
  5. Електронен магазин – виртуалният пазар на стоки и услуги  набира скорост и у нас

И много други проекти за всеки от вас!

Достъпни цени

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Успешна навигация в интернет

За бърза реализация на идеите ви там, където не сте и помислили!

Професионален опит

За умели действия в бързите промени он лайн, са нужни знания и дълъг стаж!

Професионален WebDesign

Подход

Професионалният подход на ViVa WebDesign се състои от последователни етапи на изпълнение и развитие на сайта, в творческо взаимодействие с нашия клиент. Обикновено Вие вече имате своя идея за създаване на уеб сайт структура, но и да нямате – нашите уеб дизайнери и програмисти са тук, за да уловят и осъществят най-близкия до вашите нужди графичен дизайн, релевантен текст и перфектни снимки, клипове и др. Така конструиран Вашият сайт ще бъде оригинален, неповтарящ се и точно отговарящ на нуждите ви. От вас се иска оптимизъм и предоставяне на обща информация, снимков материал и малко време за творчески диалог по основните теми с нашите експерти. След, което в кратки срокове ще получите завършения и функционален продукт.


евтини уеб сайтове

Тук е моментът да говорим за пари

Тема, често засягана с притеснение от клиента. Не е необходимо да се притеснявате. Още в началния ни разговор ще ви ориентираме какво и за колко ще получите при нас, като ви предложим качествени идеи, които да се вместват във вашия бюджет. Планирайте бюджета си за изработване на фирмен сайт или маркетингов сайт за продажби, според хоризонтите, които желаете да достигнете, а не според момента сега. Защото един наистина професионално изготвен уеб-дизайн може да ви изстреля по-бързо, отколкото сте мислели.

Вече сте решили - обадете ни се още сега!

+359 898 607 846

Лоялен партньор

За всеки клиент и всеки бюджет предлагаме най-доброто!

Висококачествен дизайн

Стил, баланс, функционалност на високо професионално ниво!

Оригиналност и креативност

Разработваме собствени идеи, индивидуални проекти, с оригинални текстове!